Община Сливен

Хороскоп на „Седмица” – понеделник, 9 май

Хороскоп
09.05.2011 / 09:27

Овен

Бъдете организирани и отговорни, за да се възползвате от положителния заряд на деня. Подходящо време за приключване на започнатите през предишните дни задачи. В усилията си ще бъдете подпомогнати от семейството и това ще ви направи доволни. Щадете нервите си и не се ядосвайте за дреболии, защото така губите много енергия. Общувайте с нежност и внимание, за да се радвате на взаимност.

 

Телец

Работете по текущите си дела, като обърнете повече внимание на отношенията си с околните. Ако сте внимателни, толерантни и отстъпчиви ще се радвате на взаимност и ще споделяте добри чувства. Има на какво да се радвате, нека то ви помогне в реализацията на целите ви. Мислите и думите са с особен енергиен заряд, за това бъдете смели, но и разумни. Мечтите се сбъдват. Грижете се за себе си, като не се преуморявате и не претоварвате стомаха си с храна, която трудно се усвоява.

 

Близнаци

В служебните и семейни дела ще имате подкрепата на колеги и роднини, което ще благоприятства общите ви задачи. Ориентирайте се към приключване на текущите, като оставите за друг ден новите начинания. Ако сте организирани и отговорни, ще се възползвате от енергетиката на деня и ще решавате проблемите своевременно. Не си позволявайте да правите оценка на чужди действия, без това да влиза в задълженията ви, не говорете празни приказки, бъдете нежни и внимателни.

 

Рак

Проявеното ви разбиране към нуждите и проблемите на околните ви помага да подреждате по-добре програмата си. За предпочитане е да се захващате с краткосрочни ангажименти, които няма да ви затруднят и бихте могли да свършите в рамките на деня. В подкрепа на нуждите си ще получите хонорар, премия или бонус, които ще ви помогнат да се справите с текущите си задължения. Бъдете внимателни към всичко, което правите, счупеното е на лош късмет.

 

Лъв

Организирано и отговорно работете по краткосрочните си задачи, за да се възползвате в максимална степен от позитивния заряд на деня. Предстоящи промени ще засилят активността ви, или чрез нея ще ги ускорите. И в двата случая ще имате повече работа, но нека това не ви притеснява. За изпълнение на задачите си ще имате пълната подкрепа на колеги или роднини, съумейте да изразите благодарността си към тях. Казаното днес се сбъдва.

 

Дева

Подобрените отношения с някого ще ускорят темпото ви на работа, от което ще последват добри резултати. Имате воля да се справите и с въпроси, създаващи ви повече стрес в ежедневието, а най-хубавото е, че в това ви усилие ще срещнете подкрепа от колеги и роднини. За други денят се свързва с подготовка на нов проект, но не стигайте до физическо или психическо изтощение. Разтоварваща диета ще има прочистващ ефект за организма ви и освежаващ за фигурата ви.

 

Везни

Следвайки краткосрочните си цели и оставайки отговорни към работата и обкръжението си, ще успеете да се възползвате от добрите развития около вас. Очакванията ви са реални, методично ще отхвърляте задачите си, ще заздравите позициите си и набавите липсващите ви средства. Последното ще ви затрудни повече, но няма да ви откаже. Щадете нервите и здравето си, не се преуморявайте и говорете внимателно и с разбиране. Всяка дума казана сега, може да се сбъдне.

 

Скорпион

Ще се наложи да ускорите темпото, за изпълнение на срочна задача, но като цяло денят ви ще премине без изненади и сътресения. Няма да ви липсва подкрепа на колеги и семейството, което безспорно ще подобри настроението ви. Говорете само по същество и не изтъквайте претенциите си, не лъжете и не правете нищо с користни цели, за да не съжалявате по-късно. Думите имат голям енергиен заряд, за това мислете положително и с добро за всички и всичко.

 

Стрелец

Работата по изпълнение на краткосрочните ви задачи ще е благоприятствана от енергетиката на деня, за това бъдете организирани и отговорни. В усилията си ще срещнете подкрепата на колеги и близки, което ще бъде допълнителен стимул за вас, но и по други причини ще се чувствате окрилени. Нечие внимание, любов, очаквано развитие и сполука ще направят деня ви по-слънчев и приятен. С позитивни мисли и действия ще успявате там, където другите не могат.

 

Козирог

Старайте се да сте по-сдържани и да не коментирате лица и обстоятелства, които не ви засягат. Не се поддавайте на отрицателни емоции, напротив. Мислете позитивно и с добро за всико, защото мислите се материализират. Това ще ви помогне да подредите приоритетите си, без да изпадате в излишен стрес, който умеете да предавате на околните. Отложете финансови операции и не подписвайте документи, касаещи недвижива собственост.

 

Водолей

Заменете тревожните мисли с позитивни и не създавайте излишно напрежение около себе си. Денят е хубав и подходящ за приключване на краткосрочни задачи. Бъдете активни и ще се възползвате от даденостите на деня, без от това да последват негативи за вас. Постигнато споразумение с колеги, партньори или роднини ще даде тласък на общата ви работа. Денят не е подходящ за започване на нова дейност, ограничете се с текущите, като щадите силите и здравето си.

 

Риби

В хубаво настроение ще посрещнете деня, и ако сте организирани, ще се ползвате с успех от даденостите му. Завършете започнатото и не предприемайте нови начинания. Отложете оформяне на финансови и други, важни документи, подходящо време за презентации и провеждане на културни мероприятия. Ще имате подкрепа и работата ще върви без затруднения. Внимателно обмисляйте думите си, днес те са с подчертано енергийно въздействие и казаното се сбъдва.

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев