Община Сливен

Хороскоп на "Седмица" - събота, 7 май

Хороскоп
07.05.2011 / 08:00

ОВЕН

Тези дни са празници и вие ще ги отпразнувате подобаващо. По отношение на задълженията някой от вас ще им се наложи да са на работа, но не се притеснявайте, денят ви ще бъде приятен и ще премине неусетно в закачки. Въпреки това ще постигнете и творческите си амбиции.

ТЕЛЕЦ

И на 7 май вие пак мислите за работа, но желанието ви за материално облагодетелстване не ви оставя на мира. Амбициите ви за натрупване на състояние при някои достигат и до фиксидея. Това от една страна е полезно за вас, защото се развивате не само професионално, но и личностно.

БЛИЗНАЦИ

Очакват се пътувания, но не зад граница, а до близките и семействата на представителите, намиращи се под този знак. Това е така, защото голяма част от вас няма да работят в тези дни и затова се възползват от момента. Оползотворете времето си, за да се разтоварите психически.

РАК

Сега е времето, когато да обмислите творческите си планове за бъдещето. В тях вие търсите да реализирате себе си, с което да натрупате огромно състояние, на което и съседа би ви завидял. Опитайте се да задържите и инвестирате натрупаното, а не да го пръскате в безсмислени харчове.

ЛЪВ

Желаете да сбъднете мечтите си, но понякога ви се изпречват на пътя, което не трябва да ви обезверява. Бъдете изпълнени с надежда, че ще успеете и ще се случи. Радвате се на гладки отношения с близките и това ви е достатъчно, за да обновите силите си.

ДЕВА

Ще сте засегнати по отношение на деловите ви интереси, но все пак горко на изпречилите се на пътя ви. Бъдете целеустремени и непреклонни в преследването на желанията си. Ще се опитат да ви ударят под кръста, още повече, ако не сте бдителни.

ВЕЗНИ

Емоциите около вас не липсват. Благосъстоянието ви расте все нагоре, заедно с настроението ви. Не се увличайте в домашните разчиствания прекалено много. Любовните ви чувства с партньора са споделени, при което се радвате на романтични мигове заедно.

СКОРПИОН

Настъпват промени в обкръжението ви и тези дни разкривате потенциала си на 100 %. Труда ви е заплатен подобаващо, защото не губите време в излишно разточителство. Амбицирани сте да вървите напред и го правите без ни най-малко затруднение.

СТРЕЛЕЦ

Плануваното от вас се случва, което се дължи и на добрите съвети от приятели. Делата ви вървят безпроблемно като същевременно някои от вас ще предприемат и пътуване. Погледнете как са чистачките, защото се очаква да вали, но живота ви е безоблачен.

КОЗИРОГ

Финансово и здравословно сте стабилни, което е едно голямо щастие за вас, тъй като много добре разбирате, че здравият има хиляди желания, докато болният само едно – да оздравее. Любувате се на тиха и приятна семейна атмосфера.

ВОДОЛЕЙ

Отнасяте се подобаващо с хората и те ви отвръщат със същото. По този начин създавате безценни контакти и разширявате познанията си. Поговорката: “Всеки човек знае по нещо, което аз не знам и точно това искам да науча от него” е валидна и за вас.

РИБИ

Срещу себе си вие имате прекрасен човек, който ви цени и уважава, а това е първостепенно за изграждането на дълготрайни приятелски взаимоотношения, оставащи за цял живот. Те са безценни и са едни от съществените неща в живота, за които човек си струва да се бори.

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев