Община Сливен

Криминални: Нищо ново - само кражби

ОД на МВР-Сливен
03.05.2011 / 09:32

На 29.04.2011 г. в РУП - Сливен е получен сигнал от П.Б. на 26 г. от гр.Сливен, затова че от имотът му в с.Гавраилово, Община Сливен е извършена кражба на лични документи и 150 лв. От проведените ОИМ беше установен извършителят на деянието - криминално проявеният Т.Д. на 24 г. от същото село. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

 

На 26.04.2011 г. в РУП - Сливен е подадено заявление от 47-годишен мъж от гр.Сливен, затова че НИ е проникнал в собствения му имот, намиращ се на ул.”Самуиловско шосе” и извършил кражба 30 бр. канати на обща стойност около 1000 лв. От проведените ОИМ и процесуално-следствени действия по образувано досъдебно производство бяха установени извършителите на кражбата - група от четири криминално проявени лица от гр.Сливен /три, от които непълнолетни/. Работата по случая продължава.

 

На 02.05.2011 г. в 14.30 ч. в РУП - Сливен е получен сигнал, че във вилна зона западно от с.Чинтулово, Община Сливен, група лица чрез взлом извършват кражба на чужди движими вещи. От проведените ОИМ в частен дом при отсъствието на собственика са задържани група от четири криминално проявени лица, от които едно непълнолетно. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

 

На 24.04.2011 г. в РУП - Сливен е подадено заявление от мъж на 30 г., затова че НИ е извършил кражба на СД-плейър от собствения му лек автомобил “Рено”. От проведените ОИМ са установени две криминално проявени непълнолетни лица, съпричастни към извършването на престъплението. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев