Община Сливен

Криминални: Задържан престъпник, жена гине при ПТП в Блатец

ОД на МВР-Сливен
20.04.2011 / 10:23

На 03.12.2010 г. за общодържавно издирване е обявено лицето Б.М. на 27 г. от гр.Сливен. Същият е с влязла в сила присъда “Лишаване от свобода” постановена от Районен съд - Сливен. На 19.04.2011 г. след проведени оперативно-издирвателни мероприятия бе установено местонахождението на лицето и същият бе задържан в частен дом в кв.”Дружба”. От проведени процесуално-следствени действия в жилището бяха намерени две опаковки от фолио, съдържащи зелена листна маса, която при направения полеви тест реагира на канабис. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

На 19.04.2011 г. в 11.30 ч. в РУП - Сливен е получено съобщение от ЦСМП за възникнало ПТП в центъра на с.Блатец, Община Сливен. От проведените процесуално-следствени действия се установи, че водача на т.а. “Мерцедес” с ямболска регистрация - Г.Г. на 19 г. от гр.Ямбол, извършвайки маневра “движение на заден ход” блъска намиращата се зад автомобила пешеходка М.Ц. на 61 г. от с.Самуилово, Община Сливен. В резултат на ПТП пешеходката е починала. Образувано е досъдебно производство.

На 19.04.2011 г. около 13.00 ч. по време на специализирана полицейска операция на територията на РУП - Твърдица беше извършена рутинна проверка на С.Е. на 27 г., К.У. на 44 г. и В.Е. на 35 г. всички от гр.Твърдица. Същите са транспортирали с ППС оградна мрежа и плодни дръвчета. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия се установи, че оградната мрежа е предмет на кражба и е собственост на ДВУИ - Твърдица. Задържаните лица заявяват, че плодните дръвчета /праскови/ също са обект на кражба от частен имот. Образувано е досъдебно производство.

На 20.04.2011 г. 03.43 ч. в ОДМВР - Сливен е получен сигнал по СОД от обособен магазин за дамско и мъжко облекло собственост на Ю.Я, на 39 г. от гр.Сливен, находящ се в гр.Сливен. От проведените процесуално-следствени действия е установено, че е взломена входната врата на магазина и е извършена кражба на 1 бр. телевизор, марка “Самсунг” и кожени колани, всичко на стойност около 550 лв. Образувано е досъдебно производство.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев