Община Сливен

Тъща отмъщава на зет с катерица

Катерица
17.03.2011 / 14:00

Ако си представим, че катерица и автомобил се изправят в битка, най-вероятно всички ще заложим на колата. Не е такъв случаят обаче с Астрата на Джон Голд, пише Telegraph.

Голд закарал колата си на ремонт, за да поправи вреди, нанесени му от гладен плъх, които му стрували 1 400 паунда. Оказало се обаче, че колата е ползвана като скривалище за хранителни запаси на катеричка.

"Складът" бил открит, когато автомонтьорът тръгнал да поправя повредения радиатор на автомобила. Майсторът решил да провери и въздушния филтър и открил, че е пълен с фъстъци. "Не бях много сигурен какво точно ми казва майсторът", споделя Джон Голд.

"Там имаше буквално стотици фъстъци. Тъща ми редовно оставя ядки и трохи, за да храни с тях птичките, а мястото е много близо до това, на което обичайно паркирам. Катерицата сигурно ги е взимала оттам и ги е криела в автомобила ми.

Колата ми явно е някакъв рай за гризачите, защото по-рано плъх беше прегризал разни маркучи, за които платих 1 400 паунда."

Джейсън Пери, мениджърът на фирмата, в която са открили находището на фъстъци, признава: "За 42 години работа в тази сфера, никога не сме виждали подобно нещо.

Когато търсихме проблеми по колата, не сме очаквали да се натъкнем на подобна причина. Изненадани сме, че автомобилът изобщо се е движел, защото фъстъците напълно бяха блокирали филтъра."

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев