Община Сливен

Фотографски конкурс и изложба “Магията на вятъра” в Сливен

Фотоконкурс
15.03.2011 / 10:02

От 1 март до 1 май 2011 г. е в ход фотографски конкурс и изложба на тема „Магията на вятъра”. Конкурсът се провежда в рамките на Втория международен фестивал на изкуствата „Магията на вятъра”, Сливен, 2011.

Във фотоконкурса “Магията на вятъра” е поканен да се включи всеки, който обича фотографията. Всеки участник може да изпрати до 3 авторски снимки по темата на конкурса до 1 май 2011 г. на themagicofthewind@gmail.com.

Жури ще избере 20 снимки, а техните автори ще получат признание и публичност като станат част от специалната фотоизложба по време на второто издание на фестивала във фоайето на Държавен куклен театър - Сливен от 1 до 15 юни 2011 г. Журито ще отличи и награди три от снимките, авторите на които ще получат специални награди.

За селекционираните снимки ще може да се гласува и оnline на страницата на фотоконкурса „Магията на вятъра” във Фейсбук, като снимката с най-висок рейтинг от гласуването на публиката ще бъде отличена с награда.

Имената на победителите ще бъдат обявени на официалното откриване на фотоизложбата „Магията на вятъра” на 1 юни 2011 г. в деня на откриването на фестивала, както и на www.magicofwind.weebly.com.

Вторият международен фестивал на изкуствата „Магията на вятъра”, Сливен, 2011 се провежда от 1 до 5 юни 2011 г. в град Сливен веднъж на всеки две години и няма състезателен характер. Организиран съвместно от Държавния куклен театър – Сливен, община Сливен и с подкрепата на Министерството на културата, фестивалът е синтез на различни артистични форми и изяви на изкуството в България и по света. 2011 г. Държавният куклен театър - Сливен чества своя 50-годишен юбилей.

 

За повече информация посетете www.magicofwind.weebly.com и страницата на фотоконкурса „Магията на вятъра” във Фейсбук.

За контакти: themagicofthewind@gmail.com

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев