Община Сливен

Пропадна контролата на Черноморец със Сливен

Стадион
21.02.2011 / 08:55

Неприятна изненада получиха футболистите и ръководството на Черноморец Бургас от своите колеги от Сливен. Непосредствено преди началото на контролата домакините решиха, че двубоят на елитните отбори, който трябваше да се играе на централния терен „Хаджи Димитър", ще бъде преместен на едно от помощните игрища. Преди клубният автобус на отбора да потегли от Бургас, спортно-техническият екип на Черноморец поиска и получи от домакините потвърждение, че мачът ще се играе на централния терен. След пристигането си обаче гостите установиха, че Сливен са променили решението си.

 

Независимо от това, старши треньорът Антон Велков и неговите помощници огледаха резервното игрище, където трябваше да се играе срещата. След като се запознаха с условията, треньорският щаб единодушно реши, че на този терен не може да се играе нормален футбол и с оглед запазването на здравето на футболистие, отказа контролата.

 

Така седмица преди началото на шампионата и важният първи мач с Академик София, Антон Велков не успя да направи последни корекции по отношение на играта на отбора.

 

Старши треньорът на Черноморец бе решил в срещата да изпробва тактически варианти, които ще бъдат необходими за мача след седмица.

 

След прибирането на отбора в Бургас, футболистите направиха интензивна тренировка и възстановяване на спортен комплекс „Лазур". За треньорите и футболистите остана огорчението от непрофесионалната постъпка на колегите им от Сливен.

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев