Община Сливен

Французин открадна 250 000 евро заради българска жрица

Проститутка
03.02.2011 / 08:48

Управител на френско държавно предприятие откраднал 250 000 евро от сметките на фирмата, за да издържа българска проститутка. Две години французинът, влюбен в наша жрица на любовта, внасял всеки месец в банкова сметка пари на компанията.

Банкерът, който обслужвал мениджъра на фирмата, също ще бъде изправен пред съда. Ще бъде обвинен за съучастничество с крадливия си клиент. Управителят на държавната фирма се влюбил лудо в българска проститутка, която случайно срещнал в Тулуза. С парите на предприятието наел апартамент за възлюбената си, поемал всичките й разходи, угаждал на капризите й.

Финансови инспектори надушили престъплението, след като засекли теглене на 100 000 евро от сметка и изпращането им до трима души в България. Директорът на компанията и банкерът били внимателно следени от властите преди да ги арестуват.

Пред съда управителят на предприятието заявил, че всъщност проститутката го изнудвала с компромат. Наистина бил влюбен, но нашенката се възползвала от слабостта му към нея. Историята поразително прилича на случая с възрастен швейцарец, който осъди българска проститутка за рекет. Наивният чужденец, който бил доста заможен, хлътнал здраво по пловдивчанка, коятo работила в масажно студио.

Хитрата българка си измислила, че е самотна майка и така спечелила състраданието на богаташа. След като се върнала в България, където живеела с годеника си, швейцарецът започнал всеки месец да й изпраща пари. Гаджето на компаньонката, на своя глава, изпратил писмо до чужденеца, в което го заплашил, че ще изпрати на жена му компромати, ако веднага не му изпрати 10 000 евро.

Швейцарецът се видял в безизходица и решил да разкрие всичко на съпругата си. И завел дело за рекет срещу българката и любовника й, което в крайна сметка спечели.

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев