Община Сливен

„Потентният” кмет дава акъл и на Административния съд

Йордан Лечков
02.02.2011 / 11:41

След като се присмя на „импотентния” прокурор, след като вече се обяви за победител в делото с Илия Манастира и покани журналисти на Съдебния процес, вчера „потентният” градоначалник се зае да дава акъл и на Административния съд в Сливен.

Според дълбокоумния сливенски корифей, Административния съд не трябва да се занимава с жалбата, която подадоха съветниците Елена Попова, Мариета Петкова, Иван Андреев, Иван Петров и Галин Кънчев, водени от мотива, че решението за банковия заем е гласувано при съществено нарушение на закона. Според него не съдът, а областният управител трябва да решава въпросния казус.

Друг е въпросът, че в много случаи Административния съд в Сливен въобще не си дава зор с формалното си отношение към казуси с голям обществен интерес. И вероятно и сега ще се вслуша в съветите на „потентния” градоначалник.

Да си „потентен”, според Лечков, май означава да си арогантен, злоезичен, агресивен и нахален. Да показваш среден пръст, образно казано, на всички и на всичко. Блазе на „импотентния” ни град Сливен, който продължава да търпи простотиите на градоначалника!

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев