Община Сливен

Лечков се договорил с "Титан" да му плащат на ръка

Пари
14.01.2011 / 10:16

Президентът на Сливен не искал от ЦСКА да му превеждат парите по банков път, тъй като е задлъжнял до гуша и сумите ще бъдат автоматично присвоени.

Както е известно, армейците дължат на войводите общо 650 хиляди лева по трансферите на Здравко Чавдаров, Иван Стоянов, Коста Янев и Костадин Стоянов в червения клуб.

 

Припомняме ви, че от Борисовата градина започнаха да се разплащат със сливналии и вече им дадоха 100 бона, като договорката между двете страни е чрез още 5 равни вноски дългът да бъде изчистен до 14 февруари тази година.

 

Героят от САЩ'94 обаче изрично помолил "Кралете на боклука" - Димитър Борисов и Иво Иванов да му плащат парите на ръка, тъй като ако това бъде направено по банков път, то сумите ще бъдат автоматично присвоени, защото Лечков е задлъжнял до гуша и много футболисти и фирми чакат да си получат пари от него. А и неговите сметки вече са запорирани.

 

Кризата в тима на Сливен е пълна, след като стана ясно, че воеводите няма да провеждат подготвителни лагери. Отборът на Йордан Лечков ще се подготвя при домашни условия като ще изиграе общо 8 контроли. Възпитаниците на Димчо Ненов ще се изправят срещу “Загорец” в Нова Загора на 27-ми януари, а два дни по-късно ще играят и с Ямбол.

Най-престижната проверка на Сливен по време на зимната пауза ще бъде с “Черноморец” Бургас на 19-ти февруари. Преди това оранжевите ще срещнат още “Любимец”, “Поморие”, “Несебър”, “Доростол” и “Светкавица”.

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев