Община Сливен

Какво говорят чертите на премиера Бойко Борисов?

Бойко Борисов
16.12.2010 / 09:58

Любопитна характеристика на черепа на Бойко Борисов публикуваха колегите от „168 часа“. Според теорията на френологията, начинът на мислене се отразява на формата на черепа. Ето какво говорят чертите на Борисов според френоложката Димитрина Митова:

1. Брадичката на министър-председателя е добре оформена, което говори за увереност. Като цяло скулите са му ясно изразени, което издава Бойко, че е човек, борещ се за целите си докрай.

2. Разположението на веждите близо над очите говори за недоверчивостта на политика към околните.

3. Забележете хоризонталние бръчки по челото на Борисов. Според специалистката, те означават потенциален успех.

4. Отвесната линия между веждите пък показва критичността на премиера към обкръжаващия го народ.

Макар някои хора да са скиптично настроени към френологията, в днешно време много от работодателите се допитват именно до специалистите френолози, за да разберат какво говорят чертите на бъдещите работници. Съответно, след обстоен преглед на положителните и отрицателни качества, те решават дали да вземат кандидатстващия за работа. Една от основните причини работодателите да изискват снимки от кандидатите е именно тази – да се консултират с френолог, макар често пъти истината да се скрива.

Важно е да се отбележи, че с времето, чертите на лицето се изменят, съответно тези промени неминуемо се отразяват и на характера, разяснява още Митова.

И ако трябва да добавим още малко информация на езика на френологията за най-обсъждания политик у нас Бойко Борисов, то формата на челото му ясно изразява добронамереност, макар че на пръв поглед изглеждан груб и суров. Малцина предполагат, че премиерът е голям купонджия, въпреки че напоследък времето му е все по-кътано. Поне това разкриват устните и леката усмивка, която се прокрадва на лицето му понякога.

Вярвате ли или не, още древните учени като Питагор и Хопикрат, отдавна са разгадали какво означават чертите по лицето. Ето, че сега последователите им използват знанията си върху известните и популярни личности, както у нас, така и по света.

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев