Община Сливен

Филип Киркоров пребил режисьорка, бил болен

Филип Киркоров
08.12.2010 / 14:00

На пресконференция вчера Филип Киркоров публично се извини на режисьорката Марина Яблокова за нанесения от него побой, вследствие на който жената е попаднала в болница.

Инцидентът е станал в събота по време на снимките на „Златния грамофон" в Кремълския дворец. Гневът на Киркоров бил предизвикан от прекалено силното осветление по време на репетициите и той започнал да обижда режисьора от Първи канал Марина Яблокова, която отговаряла за техническото осигуряване.

„Яблокова спокойно помоли Киркоров да почака, докато светлината бъде нагласена, на което той отговори с ругатни, произнесени пред микрофона. Това Марина се възмути и го помоли да престане да я обижда. Филип побесня и с викове „Ще те убия" хукна към нея и я удари по лицето", разказва пред "Утро" адвокатът на потърпевшата Сергей Жорин. Миниатюрната Яблокова, която е два пъти по - ниска и по - слаба от Киркоров отлетяла настрани.

Певецът я хванал за косите, започнал да я носи насам - натам по сцената. И всичко това ставало пред очите на ръководителите на снимачната площадка и на охраната на Киркоров, която спокойно наблюдавала действията на шефа си, пише Lifenews.ru. Според адвоката, след нападението Марина припаднала. По - късно лекарите са установили множество хематоми, натъртвания и сътресение на мозъка.

Марина Яблокова е подала жалба до началника на градското управление на милицията на Москва Владимир Колокорцев, в което се оплаква от Киркоров и иска да бъде заведено дело срещу него.

На пресконференция вчера Филип Киркоров се извини пред втория режисьор на „Златен грамофон - 2010" Марина Яблокова, която го обвини в побой и призна, че е сериозно болен.

„За съжаление, принуден съм да говоря за това, което не исках да призная дори и пред себе си. Навярно съм сериозно болен. Два пъти в годината имам сериозни пристъпи, вследствие на което нищо не помня и не разбирам какво правя. Ужасявам се от това. И сега разбирам, че трябва сериозно да се лекувам", се казва в изявление на сайта на певеца.

„Искам да се извиня пред Марина Яблокова лично и публично. Много съжалявам за случилото се. Разбирам, че в подобна ситуация това не звучи много добре, но за мен това е сигнал за сериозно лечение. Уверявам ви, аз съвсем не съм такъв! Моля за прошка всички, които съм възмутил със своята неадекватна постъпка", пише Киркоров.

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев