Община Сливен

Ален Делон кани на вечеря Маргарита Михнева

Ален Делон
30.11.2010 / 10:01

Легендата Ален Делон е поканил на вечеря Маргарита Михнева в шикозен ресторант край женевското езеро. Двамата се запознали в престижния швейцарски колеж „Льо Розе”, където на 16-годишния син на френската звезда Ален-Фабиен преподава щерката на Михнева - Неда.

“Ален Делон в момента е доста самотен, смисъл на неговия живот е синът му Ален-Фабиен. Аз също съм ангажирана изключително с грижи по Неда и съм свободна жена, така че не виждам нищо нередно в това да общувам с мъже от класата на Делон”, отсече Госпожа Неудобна.

От колежа казват, че Ален-Фабиен има изумрудено сини очи, поразително красив е, одрал е кожата на известния си татко и е нисък на ръст като него. За разлика от тях Маргото Михнева и дъщеря й Неда са високи като истински спортни звезди.

Ален Делон е споделил, че е очарован от начина, по който Неда работи със сина му Ален-Фабиен, и е проявил желание да посети страната ни. Като първа крачка към опознаване на “всичкo българско и родно” той поканил Маргарита на разходка покрай Женевското езеро, а после и на вечеря. Явно следва продължение...

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев