Община Сливен

Лечков: Който иска да си ходи от “Сливен” - прав му път

Йордан Лечков
24.11.2010 / 11:06

"Преди време една групичка играчи ни напусна, да се сещате къде играят", пита Лечков

Почетният президент на ОФК Сливен Йордан Лечков, заяви, че няма да спре нито един футболист на войводите, избрал да напусне клуба, информира Агенция Фокус.

 

„Една голяма група напусна Сливен, да се сещате някъде да играят? Който си намери начин да играе прав му път”, каза в присъщия си арогантен стил още Йордан Лечков. Той подчерта, че линията на сливенския тим е за налагане на местни млади таланти. Йордан Лечков изрази надежда, че Сливен един ден ще намери своето място в средата на таблицата и всяка година ще поглежда към евротурнирите. Неговото желание е един ден и това да се случи, но добави, че засега тимът не е дорасъл за тази стъпка.

 

„Давали сме на много футболисти възможности. Идваха тук от къде ли не, трансферирахме ги, надявахме се на много на тях.

Давахме им доста пари за заплати и премии, но не показаха това което аз очаквах или пък обществеността. Нито голове, нито добра игра.”, добави още почетният президент на „Сливен”. Той каза, че всеки футболист играл в „Сливен” е бил задоволен. „Винаги се сяда на масата за преговори, договаряме се. Ако има някои недоволен се разговаря по нормалният начин, но в повечето случи аз съм недоволен” – натърти Лечков.

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев