Община Сливен

Лечков плаши ЦСКА с “В” група

Йордан Лечков
22.11.2010 / 08:35

Йордан Лечков постави ултиматум пред ЦСКА: “Платете си дължимото до края на януари или оставате без лиценз!”. Сливенският кмет и вицепрезидент на БФС чака вече втора година траншове от около 610 000 лева за трансфери на играчи при “червените”.

Лечков обясни, че няма намерение да съди ЦСКА, както се случи на най-титулувания клуб неведнъж в последните години за неизрядни плащания. Но неизчистени задължения в такъв размер могат да се окажат достатъчно основание лицензионната комисия да постави гриф “Негоден” върху документите на ЦСКА за следващия сезон. Професионалните статути на клубовете се разрешават въз основа на документи, предоставени до 31 март, така че дори и след поставения от Лечков срок ЦСКА ще има време да се разплати.

Същевременно инициативата на фенове да реанимират спортния живот на ЦСКА вече получава реални измерения. Близо 30 деца се записаха да тренират бокс в клуба, подпомогнати и поощрени от проекта “В името на ЦСКА”. А първите двама желаещи да се включат в юношеската школа по хокей ще го правят безплатно в първия месец, също благодарение на феновете и инициативата им.

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев