Община Сливен

Хитлер е бил евреин и африканец

Хитлер
13.11.2010 / 11:34

Изследването на ДНК на родствениците на Адолф Хитлер не само потвърди, че в неговите вени е текла еврейска кръв, но и показа, че неговите предци се явяват жители на Африканския континент.

 

Пробите взети от родствениците на нацисткия лидер, показват, че той биологически е свързан с расата на ”недочовеците”/ "Subhumans"/, която той се е опитвал да изтреби, съобщава британския The Daily Mail .

Изследването е било инициирано от белгийския журналист Жан-Пол Мулдерс и историка Марк Вермеер. Те са взели образци от слюнката на 39 родственици на фюрера, в това число и от братовчеда му – австрийски фермер, който е упоменат в списанието като Норберт Х…

Изданието пояснява, че в слюнката на родствениците на Хитлер са открити признаци на хаплогрупата E1b1b (Y-ДНК), рядко срещаща се в жителите на Германия и на другите страни от Западна Европа. Тя е най – разпространена при мароканските бербери, в Алжир, Ливан, Тунис, а също така и сред евреите – ешкенази и евреите – седарфи, - пояснил историка Марк Вермеерен, участващ при изследването на родословието на Хитлер.

В публикациите на The Daily Mail, се отбелязва, че историците и преди са говорили за еврейския произход на Хитлер. По – скоро се предполагаше, че баща му е роден в резултат на извън брачна връзка с Мария Schicklgruber и 19 годишния евреин, момче на име Frankenberger.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев