Община Сливен

Нов „Фейсбук“, този път за изневери

Изневяра
12.11.2010 / 09:33

Нова социална мрежа набира бърза скорост, след тази на „Фейсбук“. Това е „Ашли Медисън“. Основната цел на мрежата е не само интернет запознанства, а създателите на сайта подканват семейни хора да се регистрират и да кръшнат на половинката си поне веднъж.

„Животът е твърде кратък. Позволи си една афера!“, такъв е замисълът на новия „Фейсбук“, в който регистрираните вече наброяват около 7 милиона и половина мераклии за нещо чуждо.

Към момента само 9 държави могат да се възползват от услугите на подобна сутеньорска онлайн дейност. Регистрацията е безплатна, но в зависимост от услугите, които потребителте използват в него, цените стигат до 49 евро на месец. В замяна „Ашли Медисън“ гарантира анонимността на „кръшкачите си“.

„Само това липсаше на света!“, недоволстват домакини в интернет, явно изплашени, че мъжете им може да се възползват от новата услуга във виртуалното пространство.

Интересното е, че досега бяха създавани редица предавания от типа „Хванати в изневяра“, което в България се превърна в един доста неуспешен формат. Сега обаче създателите на социалната мрежа „Ашли Медисън“ вървят срещу морала и честността като целят да защитят и обединят на едно прелюбодейците на света. В името на парите, няма невъзможни неща.

Е, хубаво, но както са казали хората – На лъжата краката са къси! От десетките случаи на хванати в изневяра мъже и жени, които са решили да си потърсят късмета в нета, се оказва, че тази практика е нож с две остриета. Никога не можеш на сто процента да се довериш на непознат, който никога не си виждал в реалния живот.

Случаите на известни личности у нас, които са палували пред уеб камерата с непознати, а после подвизите им лъсват на бял свят, никак не са малко. Пример за това стана и младият актьор от „Забранена любов“ Фахрадин Фахрадинов, на когото лъснаха порно снимки в интернет.

Създателите на „Ашли Медисън“ далеч не са първите, които се опитват да бъдат съпричастни към хората, които търсят разнообразие в секса с друга жена или с друг мъж, но са единствените до момента, които открито се рекламират по телевизията. По-фрапиращото е, че рекламата тече не кога да е, а в праймтайма в няколко големи телевизии в САЩ.

Ако и на вас ви се иска да съгрешите пред половинката си по такъв начин, само защото „животът е твърде кратък“, то един съвет от нас – бъдете внимателни и помнете – не споделяйте интимни снимки с непознати. Това важи особено за тези, които нямат навършени 18 години!

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев