Община Сливен

Елтън Джон капитулира пред Лейди Гага

Елтън Джон
02.11.2010 / 08:39

Любимецът на няколко поколения Елтън Джон обяви, че с кариерата му на попизпълнител е свършено и не може да се бори с младите сензации като Лейди Гага, предаде в. “Дейли мейл”.

“Вижте, на 63 г. съм. Не искам да ме дават по VH1 и MTV. Няма да се състезавам с Джей Ел Ес и Лейди Гага”, казва музикантът. “Не мисля, че ще мога да пиша още попмузика. Можех, когато бях на 26-26 г., но вече не. Не смятам, че Елтън Джон някога пак ще издаде поппесен. Хората не умират за нова песен на Елтън Джон, нито пък аз умирам да правя нова песен”, обяснява музикантът.

Той обаче не възнамерява да се оттегля от музикалния бизнес. Обяснява, че ще продължи да работи по малки странични проекти като този със “Сизър систърс”, с който се занимава в момента.

Музикантът многократно е давал да се разбере, че като цяло не харесва сегашната попмузика, нито пък видеоклиповете. “Мразя видеоклипове. Наскоро гледах VH1 и исках да повърна”, каза той пред Би Би Си.

Сър Елтън Джон често пъти критикува младите певици като Александра Бърк и Леона Луис, но пък се възхищава на Лейди Гага.

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев