Община Сливен

ЖълтоВИНИ и не съвсем: Версии,слухове, скандали

Лили Иванова
25.09.2010 / 09:00

Лили Иванова е в шок,след като тези дни лекари й съобщили,че е развила остеопороза.

Специалистите били категорични, че главна причина за болестта й е строгата диета. Лили от години не приема почти никаква храна, като единствено гълта промишлени количества мед заради гласа си. Тя страдала и от слабо оросяване на крайниците пак поради същата причина.

 

Прокурорът от Софийска градска прокуратура Георги Тафров е готвен от управляващите за шеф на гласения от ГЕРБ нов спецсъд "Антимафия". Идеята за създаването на съда е на вътрешния министър Цветанов, който реши да отстрани редовата съдебна система от пътя си, като създаде нов специализиран трибунал. Името на Тафров нашумя преди вре¬ме по делото срещу лидера на Атака Волен Сидеров. Тогава Сидеров и агитката му крещяха срещу прокурора "мафия и "Мафиот”. Сега обаче атакистите подкрепят избранника на управляващите. Същият дължал сума по заем от СИБанк в размер на 232 хиляди лева.

 

Уникален телевизионен репортаж по Про.бг изкара вицепремиерът Цветан Цветанов истински спортен феномен: като ученик той бил поставил световен рекорд на 800 метра гладко бягане,вземайки ги за …1,15 минути. Постижението не е подобрено и до днес.

Спорел гл.редактор на вестник "Галерия "Кристина Патрашкова, това е с цели 25 секунди повече от постижението на състезаващия се за Дания феномен Уилсън Кипкетър, който пробягва въпросното разстояние през 1997 г. за 1.41 минути. Казаното по Про.бг. звучи като виц, но не е. Според Патрашкова, става дума за комични напъни да бъде създаден култ около личността на Цветанов. Дали не е свързано с бъдещото му кандидатстване за президент?

 

Съпредседателката на парламентарната група на ГЕРБ Искра Фидосова ще заеме мястото на Константин Пенчев като председател на Върховния административен съд,твърдят отлично информирани източници. Макар Фидосова да е нотариус и да няма опит в решаването на сложни правни казуси, тя се ползва с благоволението на Борисов.

Пенчев е обвинен в конфликт на интереси, задето е бил декларирал участие във фирма, както и няколко имота.

Вероятно за да подобри външния си вид, напоследък Фидосова често ходела в Париж на тежки процедури за намаляване на теглото си.

 

Собственикът и гл. редактор на вестник „Ретро” Недялко Недялков (син на поета Недялко Йорданов) обещава от 1 октомври серия от разкрития за агентурната дейност на телевизионера Кеворк Кеворкян. В съобщението за това се казва: Ченгетата са между нас. Агент Димитър продължава да пише доноси. Време е истината за този човек и себеподобните му да бъде изречена…

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев