Община Сливен

Рухва митът за французите като за най-големи любовници

Прегръдка
13.09.2010 / 09:06

Французите обичат да се пъчат като най-големите любовници в света, но самочувствието им бе смачкано с ново изследване, което сочи, че сексуалният живот на над три четвърти от галските двойки е доста лош, пише в. “Дейли мейл”.

Над 76 на сто от французите признават, че ги мъчат сексуални проблеми, показват резултатите от проучване на Института за изследване на общественото мнение - най-старата и уважавана социологическа агенция в страната.

Всеки четвърти мъж и жена се оправдава с главоболие, стрес, преумора или присъствието на децата, за да отклони желанието на партньора си да правят любов.

Тези резултати коренно се различават от проведено преди половин година проучване, по време на което 40 на сто от французите бяха напълно убедени, че са най-добрите любовници, най-интелигентните и забавни мъже в Европа.

Парижкият гинеколог Силван Мимон обаче посочва, че “французите определено имат сексуални проблеми, които им е трудно да споделят открито”.

Според него жените често се чувстват нежелани, а мъжете страдат от импотентност, която ги потиска и ги прави агресивни. “Напълно нормално е понякога да не ти се прави секс, за разлика от друг път, но ако това продължи дълго, най-добре е да се потърси помощта на специалист”, посочва той.

Проучването е проведено успоредно с кампанията за подобряване на сексуалното здраве през септември в 7 френски града.

Тя бе съпроводена с консултации за проблемите на двойките в леглото. („Труд”)

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев