Община Сливен

В Сливен ще гледат домати и билки по… ИСПА

Весел Сливен
23.08.2010 / 11:11

Починът на Лечков за прогонване на инвеститори и фирми от европроекти и други начинания в Сливен вече дава резултат: набрани бяха първите домати.

В малка яма от трасето по ИСПА край ДСК (срещу баничарниците), оградена с ленти, преди време израснаха и преди дни граждани откъснаха първите няколко домата, при това розови. На няколко метра западно от тях също зеленеят неузрели доматчета. Тенденцията, очертана от Лечков, проектът ИСПА да се трансформира в производство на зеленчуци вместо в ремонтни дейности по канализацията трябва немедлено да получи гласност и да бъде популяризиран из целия Европейски съюз. Така, дори да изгубим европарите, гражданите ще бъдат компенсирани с домати, пиперки и други зеленчукови видове.

В замразения строеж срещу ДСК (заради неразбирателство между изпълнителя и подизпълнителя) са извисили ръст драки и бурени, но сред тях навярно има различни билки. Така с тях и със зеленчуците кметът и общината ще решат проблемите на гражданите относно здравето им и здравословното хранене. Браво, брависимо, г-н кмете!

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев