Община Сливен

Криминални: нещастен случай, катастрофи

police
18.08.2010 / 11:56

Около 10,40 ч. на 17.08.2010 г. в склад за резервни части, намиращ се в Индустриалната зона на гр. Нова Загора, при опит да бъде преместен метален транспортьор е възникнала трудова злополука, при която транспортьорът е паднал на земята и е притиснал намиращият се в непосредствена близост до него Г.М. на 70 г. от с. Стоил войвода, общ. Нова Загора. Вследствие на инцидента, пострадалият е получил фрактура на двата крака, дясната ръка и лявата ключица. Откаран е за оказване на медицинска помощ в МБАЛ - Сливен, където е оставен за лечение. Образувано е досъдебно производство.

Около 15,00 ч. на 17.08.2010 г. в с. Тополчане, общ. Сливен, водачът на москвич със сливенска регистрация - 59-годишният М.К. от селото е блъснал пресичащият пътното платно пешеходец Т.И. на 57 г. също от селото. Вследствие на катастрофата, пострадалият е получил луксация на лява раменна става и е откаран за лечение в МБАЛ - Сливен, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

Около 18,00 ч. на 17.08.2010 г. на пътя Сливен - Стара река, водачът на л.а. ВАЗ със сливенска регистрация - 52-годишният Ж.К. от с. Бяла, движейки се по посока на гр. Сливен е навлязъл в насрещната лента за движение и се е блъснал в товарен автомобил ГАЗ със сливенска регистрация, управляван от 23-годишният З.И. от гр. Сливен. Вследствие на катастрофата са пострадали - водачът на лекия автомобил и возещият се на предната дясна седалка в него И.С. на 59 г. от с. Стара река, които са откарани за лечение в МБАЛ - Сливен със съчетани травми на гръдния кош и крайниците. Няма опасност за живота им. Образувано е досъдебно производство.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев