Община Сливен

Шефът на съдиите: Треньорът на "Сливен" си поръча рефер

simonovich
12.08.2010 / 11:15

Председателят на съдийската комисия Костадин Костадинов заяви, че треньорът на "Сливен" Драголюб Симонович му се е обадил да си поръча рефер за двубоя срещу "Пирин" (1:2).

 

"Той поиска от мен реферът Х да свири двубоя. На следващия ден, като видя, че сме дали наряда на друг арбитър, пак ми се обади. Започна да ми обяснява, че с Лечков са сменили предишния шеф на съдиите Димо Момиров и че ще сменят и мен. Нямаше какво да му кажа, затова затворих телефона", разказва Костадинов пред сайта на Асоциацията на съдиите по футбол в България.

 

"Веднага след мача в Благоевград получих SMS от него: "Радослав Станев не е виновен, ти си виновен. И утре ще видиш", добавя шефът на съдиите.

 

Симонович беше глобен за "обидни изказвания пред медиите" с 5000 лева от дисциплинарната комисия. Той призна, че е изпратил SMS на Костадинов след мача в Благоевград.

 

"Не може един сръбски тарикат да дава оценки за работата ми. Ако президентът на БФС и Изпълкомът преценят, че не се справям, изчезвам на секундата. Няма никакъв проблем да ги освободя от присъствието си. Нито съм се молил да ме сложат на поста, нито ще се моля да ме оставят", заяви Костадинов.

 

/вестник „Дневник”/

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев