Община Сливен

Ахмед Доган изоставил сина си

Айян
05.08.2010 / 09:48

Ахмед Доган е изоставил тайния си син – Айан, от Дулово, пише “168 часа”. Въпреки очакванията баща и син най-после да се съберат в Сарая след дълги години раздяла, Сокола внезапно прекъснал всякакви връзки със семейството на момчето.

 

Лидерът на ДПС престанал да общува с майката Айтен и не отговарял на телефона си, когато му звъняла. Доскоро ситуацията била съвсем друга. Доган търсел Айтен по няколко пъти на седмица, като всеки път подновявал поканите си тя и синът му да гостуват в София. Сокола искал Айан, който изключително прилича на него, да се запознае със сестричката си Демет и двамата да поддържат връзка.

 

От известно време обаче Доган не изпращал редовно договорената устно издръжка на сина си. Заради тези постъпления момчето си позволи да напусне общежитието в Силистра, където живееше преди това поради липса на средства и пътуваше всеки ден до Дулово. В новосъздалата се ситуация липсата на финансова помощ за пътните разходи ще принуди Айан да си търси евтина квартира в крайдунавския град, където учи в езикова гимназия. /БЛИЦ

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев