Община Сливен

Криминални: битов скандал и кражби

kriminalni
04.08.2010 / 11:02

Неизвестен извършител е разбил прозорец на склад за зърно - частна собственост, намиращ се в кв.”Индустриален” на гр.Нова Загора и извършил кражба на около 80 м. ел.проводници на обща стойност около 300 лв. Образувано е досъдебно производство.

Неизвестен извършител е отключил резервоар на товарен автомобил “Мерцедес” с великотърновска регистрация, управляван от 49-годишният Н.П. от гр.Велико Търново, който е бил паркиран на обособен паркинг до крайпътно заведение “Бялата чешма” на гл.път I-6 /гр.Сливен - гр.Бургас/ и извършил кражба на около 360 л. дизелово гориво. Нанесените щети са в размер на около 800 лв. Образувано е досъдебно производство.

Около 20.00 ч. на 03.08.2010 г. пред частен дом в с.Градец, Община Котел е възникнал скандал, прераснал в сбиване, при което 34-годишният И.И. от същото село е паднал от неукрепена тераса на втория етаж на къщата. При падането пострадалият е получил фрактура на втори шиен прешлен и е откаран за лечение в МБАЛ - Сливен без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев