Община Сливен

500 се веселиха на сватбата на Челси Клинтън

chelsea clinton
01.08.2010 / 12:36

Челси Клинтън се омъжи за дългогодишния си приятел Марк Мезвински в събота вечер, съобщи семейство Клинтън, слагайки край на седмици тайна подготовка за сватбата на своята дъщеря.

“Днес ние наблюдавахме с голяма гордост и изключително вълнение как Челси и Марк се венчаха на красива церемония в Астър Кортс, заобиколени от семейството и от техни близки приятели“, отбелязват в изявление бившият президент Бил Клинтън и държавният секретар на САЩ Хилъри Клинтън.

“Не бихме могли да искаме по-перфектен ден за да отпразнуваме началото на съвместния им живот и ние сме толкова щастливи да приветстваме Марк в нашето семейство“, казва бившата първа двойка на САЩ.

Съобщението слага край на интензивни спекулации и предположения за претенциозна сватба, планирана при пълна тайна и проведена в луксозно и силно охранявано имение извън град Райнбек, в селския щат Ню Йорк.

Интригата достигна състоянието на треска в събота с пристигането в малкия град на знаменитости за участие в церемонията в присъствието на около 500 гости, сред които се споменават имената на холивудския магнат Стивън Спилбърг, топ-дизайнерката Вера Уонг и бившият държавен секретар Мадлейн Олбрайт.

“От името на новобрачните, искаме да изразим специални благодарности към хората от Райнбек за това, че ни приветстваха и на всички за техните благопожелания на този специален ден“, отбелязват Хилъри и Бил Клинтън.

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев