Община Сливен

Таблоидът „Сън” си съчини отвличане на брата на Бербатов

berbatov
29.07.2010 / 11:15

Английският таблоид води “тиха” война срещу Бербатов на всички фронтове веднага след трансфера на българина в Манчестър Юнайтед. Периодично се появяват лъжливи информации, като се твърди, че в основата на това стоят мениджърски интереси. Не случайно малко, след като Митко премина на “Олд Трафорд”, “Сън” припомни, че баща му е лежал в затвора за изнасилване. Новините за трансфер на Берба в друг клуб пък вече не правят впечатление.

Таблоидът отново се опита да нападне индиректно звездата на „Манчестър Юнайтед“ Димитър Бербатов. Изданието излиза днес с материал, че братът на футболиста – Асен Бербатов, е отвлечен.

“Пълни глупости е написаното в британския таблоид “Сън“, който твърди, че синът ми Асен е отвлечен. Чувам се с него непрекъснато”, заяви пред БГНЕС Маргарита Бербатова, майка на Асен и Димитър Бербатови.

”Новината” отрече и дежурният офицер в ОД на МВР Благоевград. “На този етап няма подадена молба за отвличането на Асен Бербатов, но не мога категорично да твърдя, че няма да постъпи такава”, заяви пресаташето на полицията в града Гергана Моралиева.

Асен Бербатов е бил видян от приятели във вторник. Той живее на улица “Васил Мечкуевски“ в непосредствена близост до обраното наскоро златарско ателие “Карат“.

В днешния си брой британският таблоид пише: “Семейството на звездата на „Манчестър Юнайтед“ Димитър Бербатов получи страхотен шок, след като миналата вечер се появиха слухове, че брат му най-вероятно е отвлечен от гангстери“.

Нападателят на „червените дяволи“ е получил съобщение, че ще получи „допълнителни инструкции“ за брат си Асен, който липсва от месец. “Смята се, че 23-годишният Асен е затънал в дългове заради модния бутик, който държи с жена си Мими. Преди три месеца полиция нахлу в дома му и конфискува компютри и документи по повод разследване за кредитна карта и нередности в модния му бутик“, се твърди в статията.

“Близки на Асен заявиха, че той сякаш се е изпарил и не отговаря на телефонните обаждания. Полицията в Благоевград е наясно с липсата на младежа, но заявиха, че разследване не може да започне, тъй като семейството му не е обявило изчезване на лицето“, пише още “Сън“.

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев