Община Сливен

В „Мъндев парк”: Паметник на сливенската жрица на любовта…

Проститука
23.07.2010 / 09:15

Днес бургаският вестник „Десант” лансира една атрактивна идея, подсказана от сливенски читатели: в „Мъндев парк” да бъде изграден паметник на сливенската жрица на любовта.

Тя е по повод на станалата известна по цяла Европа сливенска проституция. В Сливен се намира най-голямата обществена пералня за избелване на парите от мръсния бизнес – пише вестникът. И изброява цяла плеяда от имена на известни жрици и сутеньори, някои от които погнати от правосъдието и комисията „Кушлев”, други не. Сред тях и Атанас Мъндев, който „парадирал с бившата вече окръжна прокурорка на Сливен (Кети Бозукова – б.р.), разтворила широк чадър върху групата, и… близки до сърцето на кмета Йордан Лечков като Борьо Кьоравия” – пише още „Десант”.

В отправка от 1-ва страница обаче „Десант” греши: не по времето на Лечков, а на предишното управление на БСП градският парк бе даден на Атанас Мъндев. Идеята за паметник на сливенската жрица на любовта в него обаче никак не е за пренебрегване. Той би бил единственият в страната и ще се превърне в туристическа атракция и източник на доходи за водената към разруха от Лечков община.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев