Община Сливен

Криминални: Битов скандал, пожар, кражба

ОД на МВР-Сливен
20.07.2010 / 09:33

На 18/19.07.2010 г. в с.Омарчево, община Нова Загора, неизвестен към момента извършител проникнал чрез взлом на катинари и взлом на стъкла на прозорци в стопански помещения на частен имот, разположени на ул. “12-та”, откъдето извършил кражба на медна гръбна пръскачка, електрически котлон, различни проводници, профилно желязо и др. вещи. Щета в процес на уточняване. Образувано досъдебно производство в РУ “Полиция” Н.Загора.

 

На 20.07.2010 г. около 01:00 часа в гр.Сливен, гараж на ул. “Гео Милев”, възниква пожар, следствие на който е обгоряла дървена входна врата. Огнището е ликвидирано от дежурната смяна на РУПБС Сливен. Щети и причини за пожара в процес на установяване. Образувано досъдебно производство в РУП Сливен.

 

На 19.07.2010, около 18:00 часа в гр.Н.Загора на ул. “Липа” в кв.”Шести”, възникнал скандал между родственици, който прераснал в саморазправа. В резултат група лица, въоръжени с дървета, камъни, керемиди и др. атакували къщата на М.А. , 47 годишен, като започнали да хвърлят предмети през един от прозорците. Причинени са леки телесни увреждания на един от синовете на собственика и материални щети на покъщнината на дома. Случая се разследва от РУП Н.Загора.

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев