Община Сливен

Уникална прилика между Калин Врачански и Абрамович

Калин Врачански
16.07.2010 / 07:30

Уникална прилика установиха почи¬тателите на българската кинозвезда Калин Врачански не само с д-р Хаус, но и с руския милиардер Роман Абрамович. Двамата си приличат като две капки вода. Освен чисто биологичните прилики, като русолява коса, сини очи, продълговато лице и дори идентични трапчинки по лицето, Калин (на сн. горе) и Роман имат еднакъв стил за поддържане на външния вид. Дори се обличат с еднакви дрехи.

Култовият актьор от "Стъклен дом" ни е добре познат.

Роден е на 9 юни 1981 година, докато губернаторът на областта Чукотка вижда бял свят на 24 октомври 1966 г. В уникалната прилика между тях все пак има някаква мистерия. Случайно или не, Калин е израсъл не къде да е, а точно в град Роман.

И докато българският актьор бързо се превърна в секссимвол за младите момичета у нас, то Роман Абрамович отдавна си е извоювал репутацията на световен плейбой.

Той има зад гърба си два брака - с Олга и Ирина, а сегашната му приятелка Дария го дари със син в началото на тази година. В момента той и Даша не се притесняват да се показват пред фотообективите. Калин Врачански наскоро също показа официалната си приятелка Силвия Петкова.

Роман Абрамович е известен в цял свят със страстта си към моторните яхти. Той притежава няколко такива на стойност 200 милиона лири. Калин Врачански е луд по моторите, като още от тийнейджърска възраст нахлупва каската. Едва ли Абрамович ще се снима някога в киното, още по-малко вероятно е Врачански да стане губернатор или пък да управлява футболен клуб.

Двойниците обаче имат орисията да носят тежката корона на славата. („Галерия”)

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев