Община Сливен

Витомир Саръиванов се развежда заради порно компроматите

Витомир Саръиванов
13.07.2010 / 10:58

Известният като двойник на Фродо тв. водещ Витомир Саръиванов е пред развод след разразилия се публичен скандал с негово участие. Преди десетина дни в пресата бяха пуснати скандални фотоси, заснети от частен детектив, на които Саръиванов прави секс с любовница. На снимките водещият на „Цената на истината“ и „Хванати в изневяра“ е с метресата си – млада, сексапилна дама.

Двамата правят секс в автомобила му, близо до Слънчевия завой на Витоша. Публиката остана безкрайно възмутена и скандализирана. Не толкова от това, че известна личност изневерява на съпругата си, колкото от факта, че това е именно нашенският Фродо. Хората най-малко очакваха, че човекът, който се явяваше проповедник на семейни ценности и заклеймяваше изневерите от трибуната на предаването си „Хванати в изневяра“ си, в крайна сметка ще се окаже лъжепророк. Но и тръгналите по петите му папараци също са обект на възмущение…

Най-потърпевша от развихрилия се публичен скандал , разбира се , е съпругата на неприлично къдравия водещ – Диляна, чието реноме най-много пострада. Измамената жена вече е подала молбата си за развод в съда. Преди да предприеме тази стъпка Диляна се поинтересувала дали има опасност в хода на делото Вито някак да й измъкне настойничеството над двете им деца. Както и с каква сума би могла да одруса неверния си мъж. След разговора с адвокатите дамата се успокоила и подала молбата си за развод.

Вито не отрича, че има тъмни моменти в живота си, от които се срамува!

Прословутата любовница, която папараците на таблоида „Уикенд“ уловиха да прави любов с журналиста Витомир Саръиванов е вече с разкрита самоличност. Това е доведената дъщеря на председателя на СЕМ Георги Лозанов – Биляна, разкрива BLife.bg. Куриозното в случая е, че работата на таткото е да упражнява контрол над медиите, когато е нужно, но по всичко личи, че такъв не е имало спрямо щерка си. Младата репортерка на „Дарик“ е дъщеря на Галя Георгиева, втората съпруга на шефа на Съвета за електронни медии, а освен това вече дълги години работи като PR и говорител на Столичния общински съвет.

Най-скандалното от цялата ситуация е, че и Биляна, по подобие на водещия на сутрешния блок по „Нова телевизия“ Саръиванов, има действащ брак! Тя е омъжена, а през октомври миналата година е родила син – Атанас.

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев