Община Сливен

Дейвид Карузо си патил от… червената коса

Дейвид Карузо
04.07.2010 / 10:00

Актьорът Дейвид Карузо изпълняващ главната роля на лейтенант Хорейшо от хитовия сериал „От местопрестъплението: Маями”, си е патил от… червената коса.

-Г-н Карузо, преди време съществуваше опасение, че различните версии на сериала “От местопрестъплението” ще се изчерпат и ще станат безинтересни. Какво е вашето мнение?

- Мисля, че успяваме да задържим зрителския интерес. За мен е много вълнуващо, когато някой от нас гостува в епизод на “От местопрестъплението : Лас Вегас” или “От местопрестъплението: Ню Йорк”. Например преди да гостувам на колегите от “От местопрестъплението: Лас Вегас”, техният сериал беше на челна позиция с 22 милиона зрители.

Когато епизодът с мен се излъчи, рейтингът им се покачи и се задържа така в продължение на 2 години. Това ясно показва, че и за зрителите тези преплитания са разнообразни. Всъщност току-що завършихме снимките на епизода с Лорънс Фишбърн. Стана много успешен.

- В интернет има много интересни видеоматериали, посветени на сериала. Вие гледате ли ги?

- Да, аз съм доста активен в MySpace, фейсбук и Twitter. Знам какво се случва, какво се пише за мен, какво искат зрителите. Има много креативни видеоматериали и мисля, че хората, които ги създават, не трябва да остават неоценени.

Младите сякаш искат да участват в творческия процес по някакъв начин, да се изразят. Дори в тази връзка предложих на телевизия CBS да дадем шанс на зрителите сами да избират гостуващите актьори в нашия сериал.

- Когато бяхте дете, подиграваха ли ви се заради червената коса?

- Да, затова родителите ми не ме извеждаха много често от вкъщи (смее се).Ами да, мъжете като мен обикновено са прицел на подигравки, но аз имах късмет да бъда много добър в спортовете, така че съучениците ми ме уважаваха.

- Като че ли червенокосите актьори стават по-популярни напоследък. Да не би да сте си направили сдружение?

- Не, но истината е, че когато започнах да правя първите си стъпки в актьорската професия, изрично ми беше казано, че никога няма да получа главна роля заради цвета на косата си. Затова трябваше да се опитам да развенчая този мит някак си и да докажа, че и аз съм способен. Доста труд положих и мисля, че успях.

- Вашите деца гледат ли много телевизия?

- Моите деца са на много различна възраст- от 2 до 25 години. Наскоро дъщеря ми Палома имаше рожден ден.

Купихме й торта с Немо, защото тя много го харесва. Тя е такъв образ. Вече развива вкус по отношение на телевизионните предавания. Обича да гледа един сериал с чудовища. И аз като добър баща й разрешавам, какво да правя?!

- Кое е любимото ви място в Маями?

- Маями е невероятен град. Аз и семейството ми имаме щастието да живеем в къща на океана. Доставя ми огромно удоволствие да гледам вълните, те ме хипнотизират. Непрекъснато се променят и всичко изглежда като огромен кинoекран. Природата в Маями е много красива, освен това имаме първокласни ресторанти и нощни заведения. Но бих казал, че океанът е това, което най-много прави Маями очарователен. (в. "Труд")

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев