Община Сливен

Кой взриви „Шевролет Каптива” в ж.к. „Българка”?

Шевролет
25.06.2010 / 12:41

Промъкналите се в някой медии акценти, че лек автомобил на привърженичка на Йордан Лечков е бил запален в знак на отмъщение, е пълна глупост.

Това се коментираше днес из Сливен по повод съобщението за запален умишлено автомобил „Шевролет Каптива” в ж.к. „Българка”, на поддръжничка на Йордан Лечков. Глупост е обаче да се твърди, че това има връзка с евентуалната поява на собственичката му пред камерите на бТВ в подкрепа на кмета час и половина след това – твърдят опонентите на Лечков.

Собственичката на автомобила Ирина Василева била съпруга на шефа на фирмата от кметовия обръч „Промишлено газоснабдяване” Васил Василев и изпълнявала по поръчка на община Сливен проекти за газоснабдяването на училища, детски градини и др. изнасят те.

Според тях, никой не е могъл да предполага, че Василева ще дойде пред общината и ще поиска думата в защита на Лечков. Срещу нея полетяха яйца, щом застана пред микрофона и тя не успя да каже нищо.

„Запалването на колата й вероятно е с друг знак и касае дейността на „Промишлено газоснабдяване” – смятат съветници. А както е известно, тази дейност е взривоопасна (справка - покушенията срещу Александър Тасев и кмета на Елин Пелин).

Някои не изключват и умишлена провокация: да бъдат набедени и омаскарени опонентите на Лечков. Но последна дума ще имат разследващите органи.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев