Община Сливен

Скандал: Почетния гражданин Големанов – господар на положението

Руси Големанов
11.06.2010 / 15:30

Ченгеджийско-мутренските изпълнения на различни властови персони в Сливен се увенчаха с нов епизод: отказ да бъде предоставена заповед, поискана от общински съветници.

Това се случва, след като съветничката Елена Попова е депозирала официална молба да й бъде предоставено копие от заповед на областния управител Марин Кавръков, с която той отменя отстраняването на председателя на общинския съвет Мария Григорова. „Отидох при секретарката на Григорова, но тя отказа да ми я даде с мотива, че Руси Големанов изрично се е разпоредил документът да не бъде предоставян никому без негово разрешение. Секретарката работи там за единия хляб и аз не я виня, но Големанов няма никакво право да се разпорежда с документацията на съвета” – сподели възмутената Попова.

Случилото се е още един щрих към нестихващите скандали, властовия произвол и лавината от деградация и малокултурие по цялата верига на управление в града и региона – не закъсняха първите коментари. А почетният гражданин и политически факир Големанов е завършената еманация на прехода от ужким демокрация към олигархо-ченгеджийско-мутренско общество.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев