Община Сливен

Коментар – пояснение и пожелание за добро, на „патерици”

Десислава Танева
10.06.2010 / 10:58

Вчера по някое време за час-два сайтът ни излезе с материал за стопяващия се рейтинг на ГЕРБ в страната и в Сливен. Най-потърпевша от перото ми се оказа Десислава Танева.

Написаното бе просто плод на лоша стратегия: да скандализираме, ако щете, и да предизвикаме депутатите и други от ГЕРБ на откровена дискусия за ставащото в Сливен. Дискусия за нарастващото ожесточение и дори ненавист към главния виновник за сливенската драма, който се отъждествява с ГЕРБ. Нещо повече: в изявление пред медиите същият се тупа в гърдите, че той е ГЕРБ в Сливен и че той избира депутатите. И така злоупотребите с власт и самоуправство стават политически „капитал” на партията на Борисов.

Сливенските граждани искат ясна и категорична позиция от депутатите и местните активисти: дали се солидаризират и защо, с това властово поведение.

Надявам се дискусията по тези съдбоносни за Сливен проблеми с г-ца Танева и нейните колеги все пак да се състои. „Няма ненаказано добро!” – заяви в личен разговор г-ца Танева, разстроена от публикацията, и може би е права. Като основа на един бъдещ разговор предлагам и друг вариант на този постулат: „Няма нищо по-страшно от ненаказаното зло” – имам предвид властовия произвол в Сливен.

Оказа се, че вчера г-ца Танева е имала рожден ден и тежко е приела поместения текст. С благодарност за старото приятелство и за оказваната с години подкрепа на „Седмица” й пожелавам отново, макар и на „патерици”, здраве, лично щастие и успешна политическа кариера!

Георги Вл. ПОПОВ

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев