Община Сливен

По 10 часа дневно по БНТ футбол от ЮАР

Мондеал
01.06.2010 / 10:28

Най-запалените фенове ще могат да прекарват по близо 10 ч на ден пред телевизорите със Световното по футбол в ЮАР, стана ясно вчера. Плановете на БНТ 1, която ще излъчи 64-те двубоя от южноафриканския мондиал, включват студия с гости преди и след тях.

Две двойки ще ги водят. Едната е Ели Гигова и Камен Алипиев. Тандем, който набра солидна скорост в предването “Спортна треска”. Другият дует засега се пази в солидна тайна от медията. Мачовете започват от 14,30, 17 и 21,30 ч. Първото студио по националната телевизия ще стартира в 13. С някои прекъсвания най-голямото, от което вероятно ще е между 20 и 21 ч за информационната емисия “По света и у нас”, зрителите ще има възможност да гледат интересни моменти от световното и да слушат коментари за изминатилите мачове поне до полунощ, а някой път и след това. В БНТ 1 са решили да канят по различни от обичайните за футболните студия гости. В техния списък със сигурност остават т.нар. футболни специалисти, които ще трябва да анализират случилото се на терена. От “Сан Стефано” обаче имат желание да разнообразят предаванията си с лица, които не са сред редовните гости за такъв вид студия. Това ще са светски личности, които или са фенове на футбола, или по някъкв начин са свързани с него.

С тях ще се говори за ставащото около стадионите и различните слухове и пикантерии, които неминуемо съпътстват провеждането на всяко едно световно първенство по футбол. Ще има и рубрика, свързана с женкския поглед върху мондиала.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев