Община Сливен

И Люба Кулезич май се даде на „императора”...

Люба Кулезич
17.05.2010 / 10:04

Съботната седянка на Йордан Лечков и Люба Кулезич в Нова телевизия разочарова. Атрактивната иначе дама, харесвана заради своя екстравагантно-провокативен стил, май се даде на „императора”...

Пригласяше й сервилно спортно коментаторче. Един от плеядата медиатори като Коритаров, Бареков, Памуков, Валерия Велева и др., която извая в медийното пространство метеоритния лик на феномена от Воденичане.

Свеж като кукуряк, нахъсен и нахакан, сякаш току-що му бяха връчили индулгенция за опрощение вместо 7 прокурорски обвинения, Лечков подхвана позната до втръсване шмекерска реч за това, че няма банкова сметка и ни един долар, ни едно евро, жена му също. Били за оплакване. Свестните и работещи кметове като него ги преследвали. .. Всички партии му идвали на крака и т.н...

Индивидуалист, отговорен, нахъсен, работлив /българската нация била най-мързеливата/... – редяха по време на седянката и Лечков, и Кулезич, и другият от компанията. На Кулезич Лечков й станал симпатичен, защото 90 на сто от коментарите в интернет пространството били срещу него. Брей, аплодисменти за екстравагантната дама! Само че шансът й изневери: пропусна да е истинската Кулезич, онази, която познаваме и харесваме.

На въпрос дали той и съпругата му се дрогират, както се пишело и говорело, Лечков отвърна, че не ще коментира клюки. Тук Кулезич можеше да провокира събеседника си с думите: Г-н Лечков, я какъв сте свеж, бодър, нахъсен, целият преливате от дързост и енергия. Вземали ли сте нещо тази сутрин и готов ли сте сега, в този момент да дадете кръвна проба?

Може би щеше да избухне скандал. Или щеше Лечков да се съгласи, та най-сетне да секнат слуховете и спекулациите?! Те се засилиха подир скандала с катаджиите в София, когато Лечков напусна мистериозно местопроизшествието. Според коментара на някои медии, възможно било заради алкохол или упойващи вещества, та да избегне дрегер или кръвна проба.

Но Кулезич не го направи. „Аз съм опасен човек!” – изръмжа преди време Лечков на нейни колеги. А пред един опасен човек ще трябва да си мериш приказките. Кулезич ги премери и остана в сянката на „императора”.

Георги Вл. ПОПОВ

 

Б.Р.: Битката между бизнесмена, наричан Господин Никой или Пурко, от една страна, и „сливенския император”, от друга, се следеше със затаен дъх от всички сливналии.

Тя премина в поетически води, като вчера неизвестен стихоплатец сътвори поетически строфи за Пурко. Авторът остана анонимен, но всенародният любимец, известният поет и гард Трендафил Акациев веднага реагира на събитията и сътвори стихове в защита на Пурко, с когото се познавали още от време оно. Предлагаме отново поетичния текст на читателите на „Седмица”.

 

 

Монолог на „сливенския император”

 

Смъркам яко всеки ден

и затуй съм вдъхновен.

Дрънкам, хуля без умора

и отварям пак „Пандора”.

 

В нея прокурор ще сложа,

Но за Пурко точа ножа.

Тъпкано ще му го върна

дето всичко преобърна.

 

Аз за ИСПА не прощавам –

милионите не давам.

Който не играе с мен –

гъз е и олигофрен.

 

Ни от Бойко, ни от Нона

мен ми дреме на фасона.

Ала май оставам сам,

че го вадя все… голям.

 

Взеха да ме хващат нерви

и избива ме шубе.

А пък аз съм в Сливен ГЕРБ и,

съм си Бойково момче.

 

Нещо шава, нещо става

в от мен окраден град,

вехне футболната слава

и се възцарява ад.

 

Император бил съм, казват,

и затуй съм вдъхновен.

Но звездата ми залязва,

та си смъркам всеки ден.

 

Трендафил АКАЦИЕВ

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев