Община Сливен

Дядо Коледа зарадва децата на служителите в „Напоителни системи“ в Сливен

Днес дядо Коледа зарадва децата на служителите в „Напоителни системи“  в Сливен
21.12.2016 / 17:00

Днес дядо Коледа зарадва децата на служителите в „Напоителни системи“ ЕАД - клон Средна Тунджа в Сливен.

На специално тържество, инициирано от управителя на дружеството инж. Пламен Иванов, добрият старец раздаде подаръци на 25 малчугани, докато те се забавляваха в компанията на своите родители и една необикновена Снежанка от крепост „Туида“.

Някои от децата изявиха желание да поздравят дядо Коледа със стихчета, докато други го засипаха с въпроси от рода на „Как през тесен комин се влиза в затворена къща?“.

Пламен Иванов поздрави децата и отправи своите пожелания за празниците.

 

„През изминалата година постигнахме добри резултати, доволен съм от работата на моя екип и се радвам, че изпълнихме поставените си цели.

Рождество Христово е празник, който всеки прекарва със семейството. Аз, самият, пазя топли спомени от моето детство и смятам, че позитивните емоции, които си подарихме, ще ни заредят с ентусиазъм и сила за новите предизвикателства през 2017 г. Поздравявам Ви с настъпващите празници и пожелавам на всички здраве и много успехи“, каза Пламен Иванов.

 

 

 

Ал.Иванова: Пред медиите инж. Пламен Иванов сподели, че има желание подобни инициативи да се превърнат в една редовна практика, защото добрият управител си личи по това, че умее еднакво добре да мисли, както за предначертания бизнес план, така и за служителите си и техните семейства.

 

Коледа не е само човек да седне на трапезата. На Коледа човек не харчи само пари и не само с това се отплаща за нечий труд, но на Коледа човек дарява внимание, присъствие. Днешното общество е консуматорско, но това не е непременно лошо. Стига, като консуматори, хората да бъдат осъзнати в избора си.

Коледа е най-голямото движение на хора, пари, идеи и най- вече послания. И всеки има принос в това те да бъдат градивни, да помагат за едно сплотено и здраво общество, да даряват щастие. Това ме подсети днешното тържество за децата в "Напоителни системи"- Сливен и една коледна приказка по "Коледна песен" на Чарлз Дикенс./Наблюдател.бг

Още снимки от новината

Днес дядо Коледа зарадва децата на служителите в „Напоителни системи“  в Сливен
Днес дядо Коледа зарадва децата на служителите в „Напоителни системи“  в Сливен
Днес дядо Коледа зарадва децата на служителите в „Напоителни системи“  в Сливен

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев