Община Сливен

От ГЕРБ призоваха Нинова да спре да манипулира Радев

От ГЕРБ призоваха Нинова да спре да манипулира Радев
21.12.2016 / 14:29

"Много се надяваме Нинова да спре да манипулира новизбраният президент Румен Радев. БСП е втора политическа сила и трябва да поеме своята отговорност. Сега вече разбираме кой беше ПР на Радев, когато той отказа да присъства на КСНС. Ние очакваме новият президент да се държи отговорно, със собствено самочувствие, съдържание и стойност. Ние очакваме Румен Радев да бъде президент на всички българи. Внимавайте много г-н президент, защото този дамски гамбит, на който ставате жертва, може да ни направи пешки в цялата страна", заявиха депутатите от ГЕРБ Ирена Соколова и Георг Георгиев.

 

"Ние от ГЕРБ искаме да зададем няколко въпроса на г-жа Нинова и генерал Радев. За в бъдеще Нинова ли ще определя политиките на генерал Радев? Президент на всички граждани или президент на БСП? Той трябва да е честен и справедлив и да се съобрази с волята на целия народ и да бъде обединител на нацията. В момента българите очакват повече от една партия, която гледа само своите тясно партийни интереси. БСП трябва много ясно да се разграничи от изказванията, които анонсира техния лидер", заяви Георгиев от ГЕРБ.

 

"Радев твърди, че има създаден кабинет, но Нинова отрече БСП да става част от тях. Искаме отговорността да бъде поета от БСП и лидера им и г-жа Нинова по никакъв начин да не манипулира Радев, а той сам да реши.

 

От една страна е г-жа Лъжа, а от друга страна е президентът. Г-н президент, моля да встъпите във функцията си и да се държите отговорно към българските граждани, които са гласували за вас и за тези, които не са гласували за вас", категорични бяха депутатите. /Фактор.бг

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев