Община Сливен

Кметът Коста Каранашев и децата на Котел запалиха тържествено Коледната елха в центъра на града

------------------------------------
13.12.2016 / 10:56

Кметът на община Котел Коста Каранашев и момиченце от града запалиха светлините на 11-метровата елха, поставена в центъра на площад „Възраждане”. Градоначалникът приветства множеството малчугани и техните родители: „Добър вечер и добре дошли на най-красивите деца в България! Тази вечер ще запалим светлините на най-красивата елха.

Ще използвам повода, за да Ви поканя на 23 декември, както миналата година, да направим заедно коледното тържество на Община Котел, а Дядо КОЛЕДА ще раздаде подаръци на всички деца до 4-ти клас. Тази година ще бъде още по-хубаво, защото програмата е много богата и ще има много изненади.

Със запалването на светлините на градската елха ще сложим началото на коледните празници в град Котел. Сега ще си избера едно дете с което заедно ще натиснем бутона за включване на светлините на коледното дърво, а с всички останали нека заедно да започнем обратното отброяване”.

С грейването на елхата, небето над Котел беше озарено от зрелищни илюминации, които още повече приповдигнаха настроението на всички присъстващи.

Празнична програма на Центъра за работа с деца даде подобаващ завършек на тържеството, след което всички масово започнаха да си правят снимки пред коледното дърво и еленчетата с шейната на белобрадия старец. "Котел нюз"

Още снимки от новината

------------------------------------
------------------------------------
------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев