Община Сливен

Община Сливен ще излъчи 10-те най-добри спортисти за 2016 година

------------------------------------
12.12.2016 / 09:07

Ръководствата на спортните клубове в общината разработиха регламент за определяне на 10-те най-добри спортисти, най-добър треньор и най-добър отбор от колективните спортове за 2016 година.

Комисията за определяне на най-добрите спортисти е с председател Пепа Чиликова – зам.-кмет по хуманитарните дейности, секретар Силвия Никова, общински експерт по спорта, треньори и спортни деятели, съобщиха от общинския пресцентър.

11 клуба гласуваха регламента, както и промените в него. За първи път тази година ще бъде награден най-добър спортист с увреждания. Той ще бъде номиниран от председателя на Клуба с увреждания „Сини камъни” Ангел Манолов.

Спортните деятели приеха да се намаляват с 50 процента точките в категории, където има по-малко от 6 участници в състезанието.

Клубовете трябва да направят своите предложения за носители на отличието до 12 декември, след което комисията ще класира 10-те най-добри спортисти на Сливен по приетия регламент. Сред изискванията е спортистът да е участвал в международни и държавни състезания, първенства и прояви от името на клубната принадлежност на община Сливен.

По традиция, с приключване на спортно-състезателната дейност се организира традиционна анкета за определяне на най-добрите спортисти. Наградите се връчват на тържество в навечерието на Нова година. "Фокус"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев