Община Сливен

Гласувайте за крепост Туида! Засега тя е на първо място

------------------------------------
11.12.2016 / 10:25

Екипът на крепост Туида започна информационна кампания за популяризиране номинацията на обекта в конкурса на Министерството на туризма, който ще определи носителите на Годишните награди в туризма за 2016 година.

 

Пред Стария бряст бяха раздавани листовки с информация как може да се гласува. В тях се посочва, че крепост Туида е с номинация на първите Годишни награди на Министерството на туризма за 2016 година в категория "Туристическа атракция/обект". Гласуването е до 18 декември и вотът се дава само онлайн. "Стани приятел на Сливен като гласувате за Късноантична и средновековна крепост Туида", се посочва в призива на екипа на туристическия обект. В листовката е упоменат сайтът, чрез който може да се гласува - http://tourismawards.bg/cat/turisticheska-atrakcia/ . Във формата на гласуване, крепост Туида е на седма позиция. Маркира се номинацията, а след това се натиска бутон "Гласувай".

 

Информационната кампания ще се провежда всеки ден.

 

"За нас няма важен и по-малко важен обект що се касае за културно-историческо наследство, туристическа дестинация и богатството на България. Всички обекти са важни и ценни. За нас номинацията в категорията "Туристическа атракция/обект" е много важна оценка за нашата работа. Трудихме се много, за да направим Туида разпознаваема и търсена. Днес бяхме сред гражданите на Сливен и всички ни подкрепят, не защото сме на територията на общината, а защото се превърнахме в сърцето на Сливен!", коментира ръководителят на крепост Туида Мая Иванова.

 

Засега крепост Туида е на първо място в гласуването. Гласувайте и подкрепете туристическия обект! Станете приятел на Сливен.

Още снимки от новината

------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев