Община Сливен

Информационният център на Мария Габриел в Сливен представя изложба „Творчество без граници”

------------------------------------
08.12.2016 / 15:43

През месец декември инфоцентърът в Сливен на зам.-председателя на Групата на ЕНП в Европейския парламент и ръководител на българската делегация в групата Мария Габриел ще бъде домакинна творбите от международния конкурс за компютърни рисунки и колажи „Творчество без граници”. В състезанието, което се организира за седма годинаот компютърна школа „Вале” в Хасково и партньори, участваха над 2 000 творби на автори от България и чужбина. За пореден път творческата надпревара се проведе под почетния патронаж на Мария Габриел.

Изложбата от 130 подбрани рисунки и колажи гостува в Сливен и ще даде възможност на жителите на града да станат свидетели на художественото, техническото и компютърното обучение на младите, тяхната иновативност и любов към изкуството. Авторите на творбите представят по уникален начин теми, свързани с приятелството, мечтите, родината, безкрайността, откраднатите надежди и много други.

Изложбата ще посреща от 8 декември до 8 януари 2017 г. посетителите на информационния център на Мария Габриел, желаещи да се докоснат до техниката на съвременното иновативно изкуство, дигиталната графика и живописта.

Още снимки от новината

------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев