Община Сливен

Започва фотоконкурсът за бебета, родени през 2016 година в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“

------------------------------------
07.12.2016 / 15:03

За седми пореден път МБАЛ „Д-р Иван Селимински”-Сливен ще проведе фотоконкурса „Бебетата на МБАЛ „Д-р Иван Селимински”. Проявата стартира на 8 декември, като ще продължи до 8 януари 2017 г. В конкурса могат да участват деца, родени само в сливенската болница през 2016 година. 12 от тях ще получат специална фотосесия и със свои снимки ще бъдат включени в новия календар на неонатологичното и родилно отделения.

Снимките трябва да се изпращат до 8 януари 2017 г. включително, на e-mail: mbal.sl@iradeum.com и ще бъдат качвани на сайта на болницата. В конкурса може да участва само една снимка. Трябва да се изпрати информация за името на детето, дата на раждане, адрес и телефон за връзка с родителите. Снимки с неверни данни и голи бебета няма да бъдат допускани за участие в конкурса.

Обработката на резултатите и изборът на дете за съответния месец ще се извърши от комисия на 11 януари 2017 г. Мястото и часът ще бъдат съобщени допълнително. Майките, които желаят, могат да присъстват на заседанието на комисията и да се включат в обработката на резултатите.

Награждаването на победителите ще бъде на 20 януари 2017 г.- петък. Фотоконкурсът „Бебетата на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен“ стартира за първи път през 2010 година.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев