Община Сливен

Великолепна празнична украса възкреси Коледния дух в Нова Загора

------------------------------------
07.12.2016 / 10:40

Да бъде Коледата светла и искряща, да носи топлината на семейния уют, на смеха от лицата на децата, на множеството малки и блещукащи светлинки. Коледният дух и усещането за празник вече се разнесе из новозагорските улици.

Заедно със запалването на елхата пред сградата на Община Нова Загора светнаха стотици камбанки, елхички, сфери, панделки и снежинки. Най-оживените места в града се обляха от лъчистите усмивки на коледната украса. В двора на Общината се разхождат снежни човеци, а пъргави еленчета тичат покрай тях. Романтика на пейката на влюбените придава окъпаната в светлини многофункционална спортна зала „Младост“. Весели камбанки „пеят“ на пешеходната алея на пазара. През тази година общинското ръководство поднесе поредната изненада на новозагорци – изящна украса на реновираните улици „Васил Левски“ и „Градинска“.

„Празничното осветление вече светна поетапно в целия град – споделя кмета Грозев. Коледната атмосфера се дължи не само на общинската украса, а и на добрите идеи на хората за коледно настроение в техните домове. Всяка година, наред с общинските светлини, града ни грейва и с красиви прозорци, балкони и дворове, което засилва усещането на празника“.

Още снимки от новината

------------------------------------
------------------------------------
------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев