Община Сливен

На Коледно тържество бяха връчени годишните награди на Общински ученически парламент – Нова Загора 2016

-------------------------------
06.12.2016 / 15:42

И тази година добро настроение, смях и закачки съпътстваха коледното тържество на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, което се състоя на 5 декември в Клуб на дейците на културата.

За втора поредна година на него бяха връчени Годишните награди на Общински ученически парламент в няколко категории: инициативност, изкуство и спорт. Проявата беше уважена от кмета Николай Грозев и неговия екип, заедно с народния представител в 43-то Народно събрание Галя Захариева и председателя на Общински съвет Нова Загора Георги Николов.

Заместник-кметът и председател на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни Ивайло Енев се обърна към празнуващите, като изказа удовлетворение от постигнатата съвместна дейност през изминалата година. Той ги поздрави за инициативността, упорството и готовността да работят заедно по една от най-важните насоки в работата на МКБППМН – превенцията и им пожела хубави коледни празници и спорна година. Наградите на призьора Антоанета Михнева и номинираните в категория „Ученик проявил най-голямо новаторство и инициативност през 2016 г.” връчи заместник-кметът Светла Стоянова.

В категорията "Най-високи постижения в областта на изкуството” отличен беше Георги Момчилов. Той получи своята награда от г-жа Захариева, заедно с останалите номинирани.

За най-високи постижения в областта на спорта беше избран Константин Михайлов от СК „Слава и Чест”. Призът връчи заместник-кметът Ивайло Енев.

Новоучредената награда за „Водещи на 2016 г.” имаше удоволствието да поднесе на чаровните водещи Наталия и Пламен председателят на ОбС Георги Николов. Тази година най-престижното отличие за „Ученик – личност с най-голям авторитет в общността” заслужи Антония Георгиева.

Тя получи своя приз от кмета Николай Грозев, който използва възможността да поздрави учениците и техните възпитатели за положения труд и постигнатите достижения в работата, за това, че увличат със своя достоен пример и по-малките от тях. Той им благодари, че участват успешно и активно в обществения живот, и че не малко придобивки в града се дължат на техните новаторски идеи.

Г-н Грозев пожела на всички весели коледни празници и успешна Нова Година. За доброто настроение на празнуващите допринесоха музикалните и танцови изпълнения на: възпитаници на ОШИ „Илия Аврамов” - поп пеене и народна музика, танцьорите от КСТ „Яница - Т.А.” и „All steps”.

Още снимки от новината

-------------------------------
-------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев