Община Сливен

Общо 21 клуба за занимания по интереси и др. са разкрити в ПГИ "Проф. д-р Димитър Табаков"

-------------------------------
06.12.2016 / 15:37

Осем клуба за преодоляване на обучителни затруднения и 13 клуба за занимания по интереси са разкрити в Професионална гимназия по икономика „Проф. д-р Димитър Табаков” – Сливен, съобщава Радио „Фокус“.

Клубовете за преодоляване на обучителни затруднения обхващат 73 ученици, а тези за занимания по интереси – 216 ученици от училището.

Многообразието на клубове цели да бъдат стимулирани учениците да оползотворяват своето свободно време в занимания, които ще развиват техните способности и заложби.

В извънучебно време те ще развиват своите умения и способности в областта на професионалната подготовка, математическата и литературна подготовка, физическите си способности, туристическите си навици, художествените си заложби, ще развиват своето иновативно и креативно мислене, ще разширяват своите знания по изкуство и култура, ще преодоляват своите обучителни затруднения.

Клубовете в Професионална гимназия по икономика „Проф. д-р Димитър Табаков” са разкрити по проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности „Твоят Час“ – фаза І“ и започнаха работа от месец ноември.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев