Община Сливен

Честит празник на кмета на община Нова Загора Николай Грозев... Многобройни пожелания послучай именния му ден

-------------------------------
06.12.2016 / 12:28

В деня на Свети Николай Чудотворец своя имен ден празнува кметът на община Нова Загора Николай Грозев.

По повод личния му празник Общинското ръководство и цялата администрация отправиха към него сърдечни благопожелания за здраве, щастие и късмет!

Нека с гордост да носи името си и да върви все така напред и нагоре в професионалния си път, а Св. Николай да го пази от бурите и житейските стихии, като го закриля и бди над семейството му!

"Седмица" се присъединява към пожеланията на администраторите към един от най-добрите български кметове!

Да си жив и здрав г-н Грозев!

Честит празник!

 

На днешния голям празник (Никулден) представители на Пенсионерски клуб №1 гостуваха на кмета Николай Грозев, за да го поздравят по повод именния му ден. Като му изказаха своята сърдечна благодарност за проявяваните ежедневно уважение и съпричастност, те му поднесоха символичен подарък и красив букет, с пожелание за много здраве, щастие и усмивки. От своя страна, г-н Грозев благодари сърдечно за оказаното внимание и пожела на своите гости и всички хора от златната възраст, св. Николай да ги пази и закриля.

По случай своя личен празник, кметът Николай Грозев бе поздравен и от ръководството на Синдикалната организация при Община Нова Загора, кметове на населени места, началниците на отдели в администрацията, партийни структури, представители на бизнеса и обществени институции. Градоначалникът получи поздравителни адреси от изпълнителните директори на ТЕЦ „Марица-Изток 2“ ЕАД и „Мини Марица-Изток“ ЕАД - Живко Динчев и Андон Андонов.

Още снимки от новината

-------------------------------
-------------------------------
------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев