Община Сливен

Борисов гневен: В модерните джипове возихме Камерън и Виктор Орбан... Другото са спекулации и популизъм!

-------------------------------
02.12.2016 / 12:42

Популизмът минава всякакви граници. Мен започва вече да ме боли. Винаги съм разсъждавал, че държавните пари са нещо свято и трябва да се пазят. Самата структура на НСО е такава, че си сменят колите и номерата на 24 часа. Там се фиксират точно определени кола или коли. Този джип или тези джипове не само, че се ползват от всички - президент, гости и т.н., но с него возих и Дейвид Камерън. Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов след срещата с президента Росен Плевнелиев. На нея министър-председателят отказа връчения от държавния глава мандат за съставяне на нов кабинет.

"В следствие на това получихме 40 джипа. След това возих с него Виктор Орбан и благодарение на него от Вишеградската четворка само България получи 320 млн. лева. С тези коли сме обезпечавали моята сигурност. Всеки знае, че има и десетки пъти по-луксозни. На 12 декември ще получим и 12 чисто нови джипове от канцлера на Германия, издействани от мен. С парите, които издействахме, ще получим и пари за още сигурно 400 джипа", отсече той.

 

Обещавам, като стана премиер, понеже имам няколко смъртни присъди от босове, ще си купя една "Лада Нива" от Русия и ще се возя с нея. Вие искате да ме изкарате като пушечно месо в небронирана кола", отсече гневно премиерът в оставка. "Блиц"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев