Община Сливен

И след Бургас Йордан Лечков не разбира и не мирясва

Йордан Лечков
05.05.2010 / 09:41

И след делото в Бургас Йордан Лечков не разбира смисъла на случилото се и не мирясва.Изреченото пред журналисти е продължение на абсурда,който същият твори неуморно.

"Аз съм си кмет и продължавам да бъда...-редеше отстраненият. След 15 дни пак ще обжалваме.Пречи се на демокрацията...2011-та пак ще има избори и пак ще ги спечеля"…

Решението за Лечков не подлежи на обжалване до приключване на досъдебното производство. Но правното невежество е само едната страна на медала. Считащият се за недосегаем бивш футболист явно не осъ¬знава,че е наистина обвиняем и че вероятно ще бъде изправен на съд. А подир срещата с Темида може да се стигне дотам да прави компания на Митьо Очите и други знакови фигури на нашето

време.

7 са обвиненията срещу него и всичките щели да паднат поради невежеството на прокуратурата относно местното самоуправление -твърди инатливо Лечков.Според посветени в детайлите на въпросните обвинения обаче, повече от тях са достатъчно сериозни,а е възможно и повдигането на нови. Изчезне ли страхът от Лечков доста хора ще проговорят -предполагат те.Сред тях вероятно има и бизнесмени,и служители в общинската администрация,и обикновени граждани.

Вчера преди делото плъзнаха приказки, че от ДАНС или други разследващи органи е засечен любопитен телефонен разговор между фактор от Сливен и съдия от Апелативен съд -Бургас. Според тях запис от разговора е бил предаден и изслушан от шефовете на бургаския съд. Дали с цел да не бъде опорочено делото в съдебния състав е влязъл лично шефът на АП Яне Бахчеванов?-се питаха снощи и колеги от Бургас.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев